szállítási információk

 

Szolgáltató kötelezettséget vállal, hogy a webáruházon keresztül leadott, és a Szolgáltató által visszaigazolt megrendelés esetén a Megrendelő által meghatározott mennyiségű terméket becsomagolja, és a Megrendelő által választott szállítási módnak megfelelően a megjelölt magyarországi címre szállítja, és ott a Megrendelő – vagy az általa kijelölt harmadik személy – részére átadja.

A külföldi szállítások díjai, nagy mértékben függnek a szállítás helyétől és a szállítandó csomag méretétől. A rendelés leadásakor felvesszük önnel a kapcsolatot és ajánlatot adunk a szállítási díjra. 

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, vagy postai küldeményként történik, illetőleg a Szolgáltató lehetőséget biztosít a megrendelt termékek személyes átvételére. Az egyes szállítási módokról, azok változásáról Szolgáltató minden esetben a weboldalon tájékoztatja ügyfeleit, valamint a Megrendelés leadásakor feltünteti az aktuálisan választható módozatokat. A kiszállítást követően Megrendelő a kézhez kapott terméket haladéktalanul, de legkésőbb 36 órán belül köteles mennyiségi és csomagolási szempontból ellenőrizni.

  • Kiszállítás

Belföldön, minden rendelés esetén 1990 Ft szállítási költséget számolunk fel. – A  a webáruházon keresztül véglegesített megrendelés elkészítési ideje termékfüggő, az ajándékok akár 3-4 nap alatt is elkészülnek, az egyedi megrendelések 15-30 nap alatt. A vállalt szállítási határidő csak abban az esetben érvényes, ha a megrendelő a megjelölt szállítási napon elérhető az általa megadott szállítási címen (a szállítás konkrét napja a rendelés feladásakor kerül közlésre). Amennyiben a termékek átadása meghiúsul, mert a Vevő nem tartózkodik a megadott szállítási címen, a szállító cég másnap újbóli kiszállítást kísérel meg.  Az át nem vett csomagok ez után törlésre kerülnek. Normál kiszállítás esetén fizethet előre online bankkártyás fizetési móddal illetve készpénzben vagy bankkártyával a futárnál.

Külföldi megrendelés esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. 

  • * Előre egyeztetett, saját igényeknek megfelelően készülő bútorok határideje legalább 1 hónap.