Berendezett apartman

Rólunk röviden

2019-ben alapított kis vállalkozás vagyunk. Termékeinket mi magunk tervezzük és gyártjuk műhelyünkben. Szívesen dolgozunk és állunk a kihívások elé. Csapatunk lelkes fiatalokból áll. Induló vállalkozásként igyekszünk a legjobb minőségre törekedni, hogy hírünk ne csak a marketing csatornákon terjedjen, hanem hagyományosan szájról-szájra. Bármi kérdésed van keress minket bizalommal.

   Elérhetőségünk

  Címünk: 2023 Dunabogdány, Árpád utca 20, Pest megyei megbízásokra szakosodtunk.

  Telefonszám: 06 30 196 6457

  Email: woodedinfo@gmail.com

Feliratkozás 10% kedvezményért!

* indicates required

Szállítási információk

 
 

Szolgáltató kötelezettséget vállal, hogy a webáruházon keresztül leadott, és a Szolgáltató által visszaigazolt megrendelés esetén a Megrendelő által meghatározott mennyiségű terméket becsomagolja, és a Megrendelő által választott szállítási módnak megfelelően a megjelölt magyarországi címre szállítja, és ott a Megrendelő – vagy az általa kijelölt harmadik személy – részére átadja.

A külföldi szállítások díjai, nagy mértékben függnek a szállítás helyétől és a szállítandó csomag méretétől. A rendelés leadásakor felvesszük önnel a kapcsolatot és ajánlatot adunk a szállítási díjra. 

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, vagy postai küldeményként történik, illetőleg a Szolgáltató lehetőséget biztosít a megrendelt termékek személyes átvételére. Az egyes szállítási módokról, azok változásáról Szolgáltató minden esetben a weboldalon tájékoztatja ügyfeleit, valamint a Megrendelés leadásakor feltünteti az aktuálisan választható módozatokat. A kiszállítást követően Megrendelő a kézhez kapott terméket haladéktalanul, de legkésőbb 36 órán belül köteles mennyiségi és csomagolási szempontból ellenőrizni.

 

  • Normál kiszállítás

Belföldön, minden rendelés esetén 1990 Ft szállítási költséget számolunk fel. – A  a webáruházon keresztül véglegesített megrendelést a következő 5 munkanapon elkészítjük ( Az elkészítési idő termékfüggő, az ajándékok akár 2-3 nap alatt is elkészülnek, a termék videóra 12 óra válaszidő áll rendelkezésre, ha nem érkezik válasz a videóra a terméket a 12 óra elteltével elküldjük.) és utána pár napon belül megkíséreljük kiszállítani a megadott szállítási címre. A vállalt szállítási határidő csak abban az esetben érvényes, ha a megrendelő a megjelölt szállítási napon elérhető az általa megadott szállítási címen (a szállítás konkrét napja a rendelés feladásakor kerül közlésre). Amennyiben a termékek átadása meghiúsul, mert a Vevő nem tartózkodik a megadott szállítási címen, a posta másnap újbóli kiszállítást kísérel meg.  Az át nem vett csomagok ez után törlésre kerülnek. Normál kiszállítás esetén fizethet előre online bankkártyás fizetési móddal illetve készpénzben vagy bankkártyával a futárnál.

Külföldi megrendelés esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. 

 

  • * Előre egyeztetett, saját igényeknek megfelelően készülő bútorok határideje legalább 1 hónap.

0